Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 49g263kcal0.4g0.3g29.4g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g197kcal5.8g40.1g0.7g2g
Grahamjauho 49g159kcal5.1g29.4g1.1g4.8g
Mustikka metsä- 196g86kcal1g12.5g1.2g6.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g39g46kcal1.1g1.6g3.9g0g
Rahka Milbona98g67kcal11.9g3.8g0.2g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2366kcal67.2g309.4g86.6g26.6g
Valittu annoskoko625g1183kcal33.6g154.7g43.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna313g592kcal16.8g77.4g21.7g6.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163