Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi485g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 61g42kcal8.8g0g0.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.6g2kcal0g0.1g0.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g79g142kcal3.3g19.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g371kcal24.2g39.6g12.8g0g
Valittu annoskoko625g185kcal12.1g19.8g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g93kcal6.1g9.9g3.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334