Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)92g116kcal10.1g0.3g8.3g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl92g368kcal0g92g0g0g
Oivariini vähärasvainen31g169kcal0.3g0.3g18.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen46g15kcal1.5g2.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai90g314kcal10.8g63.7g1.9g2.7g
Leivinjauhe 3.1g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Raparperi 153g52kcal1.1g8.4g0.2g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen92g30kcal3g4.5g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen14g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Perunajauho 1dl=70g9g31kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2376kcal54.2g366.4g74.2g9.6g
Valittu annoskoko625g1188kcal27.1g183.2g37.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g594kcal13.6g91.6g18.6g2.4g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624