JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 484g606kcal101.7g0g21.8g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g70g161kcal22.5g0.4g7.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.8g6.2kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g26g104kcal8.5g0g7.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1802kcal268.8g11.2g75.4g1.6g
Valittu annoskoko625g901kcal134.4g5.6g37.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g451kcal67.2g2.8g18.9g0.4g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642