Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa207g35kcal0.8g5.2g1.2g1.4g
Sipuli, paistettu 41g42kcal0.5g2g3.4g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g133g27kcal0.8g5g0.4g1.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 104g310kcal18.6g1.2g25.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g97kcal7.2g0g7.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 104g143kcal19.4g0g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1464kcal95.2g28.2g107.8g8.2g
Valittu annoskoko625g732kcal47.6g14.1g53.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g366kcal23.8g7.1g27g2.1g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945