Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa201g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Purjosipuli 107g24kcal1.9g2.6g0.2g2.2g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Tomaatti 101g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8.9g19kcal1.2g1.9g0.7g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g530kcal10.6g33g37.8g12.6g
Valittu annoskoko625g265kcal5.3g16.5g18.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal2.7g8.3g9.5g3.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665