Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Sokeri 72g291kcal0g71.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 42g15kcal1.3g2.1g0g0g
Maito rasvaton 200ml42g14kcal1.4g2.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.8g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.9g1.3g3.8g
Mustikka metsä- 106g47kcal0.5g6.8g0.6g3.5g
Raparperi 76g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3089kcal48.6g442.4g115.6g18.8g
Valittu annoskoko625g1545kcal24.3g221.2g57.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna313g772kcal12.2g110.6g28.9g4.7g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678