Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 161g306kcal43.7g0g14.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 109g14kcal1.2g1.1g0.2g1.1g
Kurkku, tuore95g10kcal0.6g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore228g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix17g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g808kcal95.8g30.2g33g10.6g
Valittu annoskoko625g404kcal47.9g15.1g16.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal24g7.6g8.3g2.7g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763