Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g186g112kcal2.8g24.2g0.2g1.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g52g70kcal5.7g6.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 258g163kcal7.7g12.4g9g0g
Kananmuna 50g(kpl)78g98kcal8.5g0.2g7g0g
Juustoraaste emmental punaleima21g81kcal6g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1063kcal62.2g90g49g4.4g
Valittu annoskoko625g531kcal31.1g45g24.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g266kcal15.6g22.5g12.3g1.1g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915