Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g213g298kcal34.1g5.3g15.8g0.2g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli107g192kcal7.2g4g16g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g94g328kcal12.2g62.8g2.3g6.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g85g213kcal14.5g0.1g17g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g122g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2120kcal138g155.2g103g17.2g
Valittu annoskoko625g1060kcal69g77.6g51.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna313g530kcal34.5g38.8g25.8g4.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116