Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g147g128kcal24.6g3.4g1g0g
Kvinoa, jyvät82g306kcal10.6g56.5g4.9g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 205g0kcal0g0g0g0g
Persilja 41g11kcal0.6g0.5g0.1g3.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g41g160kcal13.5g0g11.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen82g27kcal2.7g4g0g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1375kcal104.6g131.2g46.2g17g
Valittu annoskoko625g688kcal52.3g65.6g23.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g344kcal26.2g32.8g11.6g4.3g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395