Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia364g510kcal61.9g0g29.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)8.6g36kcal0.6g5.4g1.3g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g228g68kcal2.3g13.7g0.5g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1664kcal129.6g38.2g111g0g
Valittu annoskoko625g832kcal64.8g19.1g55.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g416kcal32.4g9.6g27.8g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435