Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g104g90kcal18.7g1.6g1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)92g159kcal16.1g0g10.6g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g46g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Kurkku 92g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Tomaatti 92g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Paprika punainen 61g18kcal0.6g2.7g0.2g1.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g122g79kcal15.9g2.4g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g773kcal105.6g26.6g25.4g7.2g
Valittu annoskoko625g386kcal52.8g13.3g12.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g193kcal26.4g6.7g6.4g1.8g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573