Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore207g64kcal1.4g11.4g0.2g2.9g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Sokeri88g357kcal0g87.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g262g995kcal18.6g131.6g42.4g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2830kcal40g461.4g85.2g15.2g
Valittu annoskoko625g1415kcal20g230.7g42.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g708kcal10g115.4g21.3g3.8g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847