Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali217g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g22g61kcal3.9g0.1g5g0g
Siirappi 11g33kcal0g8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g19g60kcal2.1g11.9g0.4g2.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 105g135kcal21.8g0g5.2g0g
Voi 15g105kcal0.2g0.1g11.8g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g968kcal64g72.6g46.2g20.6g
Valittu annoskoko625g484kcal32g36.3g23.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna313g242kcal16g18.2g11.6g5.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970