Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g190g38kcal2.5g5.7g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g59g24kcal0.8g4.8g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)85g85kcal19.6g0g0.8g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g47g85kcal3.8g2.4g6.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 237g258kcal9.2g46.4g2.6g4.4g
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1098kcal71.8g118.6g34.4g8.8g
Valittu annoskoko625g549kcal35.9g59.3g17.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g275kcal18g29.7g8.6g2.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614