Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 365g105kcal3.6g16.8g1.1g6.6g
Juustoraaste emmental punaleima78g305kcal22.7g0g23.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 26g68kcal7g0g4.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 156g516kcal3.1g4.7g54.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1987kcal72.8g43g167.2g13.2g
Valittu annoskoko625g993kcal36.4g21.5g83.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g497kcal18.2g10.8g41.8g3.3g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718