Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu103g129kcal11.3g0.3g9.2g0g
Sokeri 102g415kcal0g102.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 80g427kcal0.3g0.3g48.1g0g
Maito,kevyt (valio) 100g80g37kcal2.6g3.8g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g537kcal15.9g109.4g1.9g5.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Raparperi 96g32kcal0.7g5.3g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3194kcal62g451.8g121g13.6g
Valittu annoskoko625g1597kcal31g225.9g60.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g798kcal15.5g113g30.3g3.4g
Arvot/100g100g256kcal5g36.1g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287