Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g61g110kcal1.5g4.9g9.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g146g248kcal29.2g0g14.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)152g533kcal19.5g106.1g2.9g4.9g
Plus maito (Valio), annos 100g30g12kcal1.5g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto46g180kcal11g0.9g14.6g0g
Tomaatti, tuore61g12kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2363kcal140.2g236.6g93.2g13.2g
Valittu annoskoko625g1181kcal70.1g118.3g46.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g591kcal35.1g59.2g23.3g3.3g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445