Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali213g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha142g236kcal27g0g14.2g0g
Sipuli kuivattu 18g48kcal1.9g6.2g0.3g6.2g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi178g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g705kcal64.2g36.4g30g25.2g
Valittu annoskoko625g352kcal32.1g18.2g15g12.6g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal16.1g9.1g7.5g6.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987