UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125169g388kcal14.7g11.6g32g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 193g147kcal3.6g29.9g0.4g1.9g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g65g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g42g345kcal0g0g38.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 86g33kcal0.1g7.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1898kcal38.8g110g142.2g13.4g
Valittu annoskoko625g949kcal19.4g55g71.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g475kcal9.7g27.5g35.6g3.4g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236