Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g375g116kcal3.4g27g0.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)167g381kcal31.7g0g28.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g42g108kcal12.5g0.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1233kcal96.2g59.6g70.4g1.4g
Valittu annoskoko625g617kcal48.1g29.8g35.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal24.1g14.9g17.6g0.4g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353