Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte150g74kcal0.8g16.8g0.2g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)115g75kcal3.7g5.5g4g0g
Leivinjauhe3.4g6kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl121g446kcal14.5g89.2g2.5g4.2g
Kananmuna kuoreton59g84kcal7g0g5.9g0g
Sokeri75g305kcal0g75.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen87g477kcal0.9g0.9g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2955kcal54.2g382.6g129.2g11.4g
Valittu annoskoko625g1478kcal27.1g191.3g64.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g739kcal13.6g95.7g32.3g2.9g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983