Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)121g874kcal1g1g97.1g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g667kcal19.8g136g2.3g6.8g
Kananmuna kuoreton 107g152kcal13.4g0.3g11g0g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 24g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.8g22kcal1.1g0.6g1.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4840kcal72.2g619.6g224.2g17.2g
Valittu annoskoko625g2420kcal36.1g309.8g112.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna313g1210kcal18.1g154.9g56.1g4.3g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925