Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Sokeri 125g505kcal0g124.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)98g703kcal0.8g0.8g78.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g436kcal12.9g88.9g1.5g4.4g
Leivinjauhe 4.9g8.6kcal0.3g1.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 49g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.7kcal0.4g0.7g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)49g293kcal11.7g3.2g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4660kcal84g541.4g236g9.4g
Valittu annoskoko625g2330kcal42g270.7g118g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g1165kcal21g135.4g59g2.4g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928