Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl80g286kcal9.5g56.5g1.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)96g291kcal9.3g58.5g1.9g13.8g
Fariinisokeri139g565kcal0g139.1g0g0g
Voi 119g866kcal1.4g0.5g97g0g
Muna, annos 60g48g42kcal3.6g0.4g2.9g0g
Mustikka metsä- 143g63kcal0.7g9.2g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4228kcal49g528.8g208.8g37g
Valittu annoskoko625g2114kcal24.5g264.4g104.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna313g1057kcal12.3g132.2g52.2g9.3g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592