Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.9g80kcal0g0g8.9g0g
Inkivääri, tuore, silputtu8.9g7.1kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Currytahna punainen18g46kcal0.4g1.6g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g24g23kcal1g4g0g1.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g236g413kcal3.5g5.9g41.3g0g
Katkarapu 319g218kcal46g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1594kcal103.6g29.4g116.2g3.2g
Valittu annoskoko625g797kcal51.8g14.7g58.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g399kcal25.9g7.4g29.1g0.8g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666