Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 284g60kcal2.7g7.1g0.9g5.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper284g824kcal73.9g0g59.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 57g502kcal0g0g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2773kcal153.2g14.2g234.8g10.8g
Valittu annoskoko625g1386kcal76.6g7.1g117.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g693kcal38.3g3.6g58.7g2.7g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672