Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 121g77kcal3.6g5.8g4.2g0g
Uudet perunat keitetty193g147kcal3.3g31.1g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30g85kcal5.7g0g6.6g0g
Keräkaali, 100g48g12kcal0.6g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g701kcal28.4g89g23g10.6g
Valittu annoskoko625g350kcal14.2g44.5g11.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g175kcal7.1g22.3g5.8g2.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745