Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g170g289kcal32.2g0g17g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 170g58kcal1.9g9.2g0.3g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.4kcal0.1g1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.5g9kcal0.5g1.1g0.6g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g755kcal71.2g26g37.4g11.2g
Valittu annoskoko625g377kcal35.6g13g18.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g189kcal17.8g6.5g9.4g2.8g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303