Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g341g1329kcal20.4g105g92.4g46.3g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g34g136kcal0.2g29.3g1.7g0g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 12g26kcal0.1g6.2g0g0.1g
Mustikka metsä- 123g54kcal0.6g7.9g0.7g4g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3202kcal42.6g324g189.6g100.8g
Valittu annoskoko625g1601kcal21.3g162g94.8g50.4g
Annoskoko puolitettuna313g801kcal10.7g81g47.4g25.2g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448