Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 271g611kcal18.2g110.5g3.8g29.9g
Voi 103g746kcal1.2g0.4g83.6g0g
Valkosipuli 41g45kcal3.2g6.7g0.2g0.9g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 103g136kcal2.7g3.3g12.3g0g
Maustekurkku103g17kcal0.7g3.1g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3108kcal52g248g200g65.4g
Valittu annoskoko625g1554kcal26g124g100g32.7g
Annoskoko puolitettuna313g777kcal13g62g50g16.4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534