Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 170g43kcal0.8g7.1g0.3g3.2g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Parsakaali brokkoli 15g5.2kcal0.7g0.3g0g0.4g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 295g680kcal37.2g2.2g58.7g0.1g
Oliiviöljy 37g326kcal0g0g36.9g0g
Persilja 30g8.1kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2167kcal80.4g26.2g192.4g16.4g
Valittu annoskoko625g1084kcal40.2g13.1g96.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g542kcal20.1g6.6g48.1g4.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996