Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g165g127kcal3.8g0.8g12g0g
Sipuli 121g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 110g132kcal3.4g4.9g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g665kcal19.6g38.4g46.6g5g
Valittu annoskoko625g332kcal9.8g19.2g23.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g166kcal4.9g9.6g11.7g1.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612