Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g200g260kcal32g0g14.8g0g
Maustekurkku91g15kcal0.6g2.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka61g6.1kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g30g4.2kcal0.4g0.5g0.1g0.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 115g343kcal1.7g7.3g34.6g0g
Kananmuna, keitetty 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1480kcal89g28.2g113.2g7.2g
Valittu annoskoko625g740kcal44.5g14.1g56.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g370kcal22.3g7.1g28.3g1.8g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780