Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g52g380kcal0.5g0.5g41.7g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g391g1309kcal50.8g265.6g5.9g25g
Kanttarelli, tuore, annos 50g65g10kcal1.2g0.3g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g13g6.1kcal0.2g1g0.2g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g65g253kcal21.5g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3936kcal149.4g538.6g133.4g55g
Valittu annoskoko625g1968kcal74.7g269.3g66.7g27.5g
Annoskoko puolitettuna313g984kcal37.4g134.7g33.4g13.8g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333