Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 377g239kcal11.3g18.1g13.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g421kcal12.5g85.8g1.5g4.3g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri11g46kcal0g11.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy 34g300kcal0g0g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2237kcal64.2g239.8g110.8g8.6g
Valittu annoskoko625g1119kcal32.1g119.9g55.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g559kcal16.1g60g27.7g2.2g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268