Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g307g74kcal3.7g10.5g0.6g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g179g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g7.7g63kcal0g0g7.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g376kcal9.8g42.8g17.4g22g
Valittu annoskoko625g188kcal4.9g21.4g8.7g11g
Annoskoko puolitettuna313g94kcal2.5g10.7g4.4g5.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886