Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g199g185kcal2g43.8g2g2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g22g6.5kcal0.2g2.4g0g0.6g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g173g502kcal11.1g18.7g43.3g0.3g
Liivatelehti, gelatiini6.1g21kcal5.2g0g0g0g
Valkuainen (100g)22g9kcal2.1g0.3g0g0g
Sokeri74g299kcal0g73.5g0g0g
Keksi, kaurakeksi 108g490kcal6.8g65.1g21.6g3.7g
Voi 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3339kcal55.4g407.8g169g13.2g
Valittu annoskoko625g1670kcal27.7g203.9g84.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g835kcal13.9g102g42.3g3.3g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891