Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman273g464kcal32.8g0g27.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.5g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)171g102kcal1.7g7.7g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Rypsiöljy 17g151kcal0g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1617kcal74.6g46.8g105.6g1.4g
Valittu annoskoko625g808kcal37.3g23.4g52.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g404kcal18.7g11.7g26.4g0.4g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475