Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto209g628kcal46g0g50.2g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Paprika punainen 134g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Parsakaali pakaste Rainbow251g50kcal7.5g5g0g6.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g28g45kcal0.6g1.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1571kcal110.8g24.2g115.4g17.6g
Valittu annoskoko625g786kcal55.4g12.1g57.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g393kcal27.7g6.1g28.9g4.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235