Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 393g140kcal0.6g28g0.4g7.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 47g331kcal0.2g0g37.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g74g288kcal0.1g71.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Kaurahiutaleita(lidl)49g172kcal6.9g27.5g3.4g4.9g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g25g150kcal6.1g3.4g12.3g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.9g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2387kcal34.4g306.6g107.8g31.4g
Valittu annoskoko625g1194kcal17.2g153.3g53.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna313g597kcal8.6g76.7g27g7.9g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258