Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha289g479kcal54.8g0g28.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g282g96kcal3.9g16.9g1.4g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena22g82kcal0.2g19.9g0.1g0g
Ketsuppi, meira26g18kcal0.4g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1351kcal118.6g82g60.8g0g
Valittu annoskoko625g675kcal59.3g41g30.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal29.7g20.5g15.2g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365