Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 293g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g75kcal2.2g13.7g0.5g3.4g
Kaurahiutale 18g67kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Auringonkukansiemen 68g401kcal15.5g8.5g33.5g4.1g
Siirappi 14g41kcal0g10g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g67kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g653kcal19.4g133.3g2.3g6.7g
Kuivahiiva, annos 11g5g18kcal2.2g2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2646kcal83.8g355.6g91g32g
Valittu annoskoko625g1323kcal41.9g177.8g45.5g16g
Annoskoko puolitettuna313g662kcal21g88.9g22.8g8g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453