Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis403g451kcal88.6g0g12.1g0g
Porkkanaraaste 200g84g23kcal0.5g4.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)17g62kcal2.3g12.2g0.4g0.7g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis62g70kcal13.7g0g1.9g0g
Porkkanaraaste 200g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.6g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1352kcal213g43.2g39.4g7.8g
Valittu annoskoko625g676kcal106.5g21.6g19.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal53.3g10.8g9.9g2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852