Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl106g32kcal4.9g2g0.3g1.7g
Kukkakaali 182g44kcal3.3g4g0.5g4.2g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen122g40kcal4g6g0g0g
Vesi182g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g277kcal25.4g27g4.8g13.2g
Valittu annoskoko625g138kcal12.7g13.5g2.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna312g69kcal6.4g6.8g1.2g3.3g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892