Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 202g72kcal0.3g14.4g0.2g4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 76g403kcal0.2g0.3g45.4g0g
Kananmuna kuoreton 83g119kcal10.4g0.2g8.5g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.7g0g0g
Maapähkinä 35g201kcal9g4.7g15.2g5.6g
Korppujauho 101g370kcal10.6g75.6g1g5.4g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g10g34kcal1.2g6.1g0.3g1.2g
Leivinjauhe 5g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3140kcal65.8g382.6g141.4g32.4g
Valittu annoskoko625g1570kcal32.9g191.3g70.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna312g785kcal16.5g95.7g35.4g8.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739