Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 238g38kcal1.8g4.8g0.2g4.8g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.2g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g24g60kcal1.4g0.8g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g240kcal8.2g14.6g14g10.6g
Valittu annoskoko625g120kcal4.1g7.3g7g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g60kcal2.1g3.7g3.5g2.7g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093