Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 61g10kcal0.5g1.2g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g87g31kcal1.4g6g0.1g1.2g
Tonnikala vedessä, rainbow122g122kcal24.5g0.6g2.4g0g
Voi 87g634kcal1g0.3g71.1g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 31g96kcal2.5g17.6g0.9g3g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15061g239kcal17.7g0.9g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3089kcal119.4g222.4g187.6g21.6g
Valittu annoskoko625g1545kcal59.7g111.2g93.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna313g772kcal29.9g55.6g46.9g5.4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094