Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g72g79kcal2.2g2.3g7.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g112g62kcal1.9g7.4g2.7g1.3g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g80g241kcal6.8g43.3g3.6g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka229g385kcal45.9g0g22.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g5.7g10kcal0.3g0.9g0.5g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g5.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio34g100kcal8.9g0g7.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%86g245kcal26.7g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2243kcal185.4g108.2g117.4g2.6g
Valittu annoskoko625g1122kcal92.7g54.1g58.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g561kcal46.4g27.1g29.4g0.7g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364